St Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Här i Sverige ser man inte solen ofta, och det resulterar till att man matchar sina sänglakan, och går runt med ett spökansikte. St Tropez Self Tan Bronzing Mousse ger en naturlig brun färg som är anpassar sig till din naturliga hudton.

1

Jag applicerade ett lager mousse på hela kroppen, detta gjorde jag efter att ha skrubbat och smörjt i hela kroppen. För bäst resultat, och för att undvika orangea händer använde jag mig utav en handske, vilket gör så att moussen bara glider på huden och jämnar ut den.

Vad jag älskar med St Tropez Self Tan Bronzing Mousse är att den torkar jätte snabbt, och är inte geggig på huden. Personligen sover jag i BUS och tvättar av guide färgen med varmt vatten morgonen efter. Kan säga att jag log dagen efter när jag vaknade och såg att mina lakan inte var förstörda.

Ett annat pluspoäng med St Tropez BUS är att till skillnad från de klassiska BUS har den här en mycket fräschare doft.

DSC_0939

Var väldigt nöjd över det naturliga resultatet och jag kan med säkerhet säga att det här är min nya favorit!
Klicka för att komma till produkterna – St Tropez Self Tan Bronzing Mousse  , St Tropez Applikations-Handske

Follow on Bloglovin

blogstats trackingpixel

En reaktion på “St Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>