Bästa. Pudret. Någonsin.

Har alltid varit i en love-hate relation med puder. Inte bara för att jag har torr hy, utan för att jag sett vad resultatet av mycket puder leder till (ett kakigt ansikte!), eller att man väljer för för mörkt/ljust puder som resulterar till att man antingen ser ut som ett spöke eller en orangutang.

Anledningarna ovan har lett till att jag blivit väldigt petig med vilket puder jag använderr.
Nedanför ser ni mitt absoluta favorit puder. Är det ett puder en tjej behöver är det den här!

2

Laura Mercier Loose Setting Powder, är ett lätt puder som vare sig känns eller syns. Det har en ljusreflekterande ingrediens som lättar upp linjer och ojämnheter. Det ger dig ett perfekt finish som varar. Resultat: Flawless.
Det behövs inte mycket, jag använder mig av Real Techniques Duo-Fiber Face Brush och pressar in det lätt på min hy.

1

Finns att köpa HÄR

Follow on Bloglovin

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Bästa. Pudret. Någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>