Favoriter Just Nu

11MAC Creme D’nude – Den senaste tiden har jag verkligen älskat denna fina nude färg och använt den vardagligen. Den är perfekt till vardags eller till speciella event när man lägger mer fokus på ögonsminket.

La Roche-Posay Hydreane Richie – Min hud har varit väldigt torr på sistone, kan säga att den här har räddat mig från att ha flagnande/torra delar på mitt ansikte. Man kan säga att den släcker min huds törst? Väldigt lätt, så det känns inte alls som et tjockt lager på huden, men den är ändå återfuktande, perfekt!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer – Under dessa veckor då VM pågår, så sover jag väldigt sent på kvällarna och vaknar tidigt på morgonen för att gå till jobbet. Denna produkt har jag vant mig vid varje morgon och resultatet jag får gör mig inte besviken. Det täcker inte bara de mörka påsarna utan ger även en lyster vilket får mig att se mer vaken ut. Det är även den perfekta concealern att använda när man gör highlight och contour.

L’Oreal Color Riche Le Vernis 602 Perle De Jade – Det här fina nagellacket har den perfekta turkos/mint färgen som piffar upp vilket outfit som helst. Har haft detta på mina naglar under de senaste dagarna och jag har fått flera komplimanger. Även ett diskret sätt att lägga till lite färg i vardagen under dessa kalla/trista dagar, eller om du vanligtvis klär dig i mörka färger (som jag) haha.

Milani Baked Blush, Luminoso – Som jag nämnde tidigare så har jag fått väldigt lite sömn, vilket resulterat till att jag sett rätt så död ut. Ett bra sätt att liva upp ansiktet på morgonen är genom att använda rouge! Ett utav mina absoluta favoriter, som jag nyligen börjat använda igen. Riktigt fin persika/korall färgad rouge. Väldigt lätt att applicera, behöver knappt kolla mig i spegeln då jag vet att rougen ser bra ut oavsett!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Favoriter Just Nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>