Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque

Idag ska jag prata om hår. Då jag hatar mitt naturligt lockiga hår så sitter jag varje dag med en plattång, detta har resulterat till att mitt hår alltid är slitet och vid vissa tillfällen ser det inte alls fräscht ut.
Låt mig presentera Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque, hårmasken som får mig att le mot mitt hår efter varje användning.

1

Den är väldigt tjock, krämig och närande, ditt hår – speciellt topparna, förblir mjuka.

3

Jag applicerar den över hela håret, masserar ända från hårbotten till mina toppar. Sedan låter jag den vara upp till 7 minuter, därefter sköljer jag ut det väl.
Då jag inte tvättar håret varje dag (oftast 3 dagars mellanrum) brukar jag när jag väl ska tvätta håret använda denna mask som balsam istället och jag älskar resultatet jag får!

Som en sammanfattning kan jag säga så här, har du torrt, slitet, skadat, eller frissigt hår så behöver du den här produkten i ditt liv!

2

 

Köp den i olika storlekar HÄR

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>