TheBalm – Bahama Mama

catsAnledningar Till Varför The Balm – Bahama Mama Är Grym

Min första reaktion när jag fick hem bronzern och öppnade den var, ”shit vad mörk den är” – kommer aldrig kunna använda den. Men jag hade fel, det beror på vilket borste du använder och hur mycket du applicerar.

  1. Den har den korrekta bruna färgen, inte den som är orange, och inte alldeles för grå tonad som får den att se ”smutsig” ut på huden
  2. Den är matte, vilket är perfekt för contour!
  3. Den är väldigt lätt att applicera med olika borstar, då den har en väldigt bra konsistens. Jag använder en mer fyllig borste när jag vill skapa ett mörkare resultat, sedan använder jag en duo-fiber borste för att skapa ett ljust resultat
  4. Denna bronzer går att bygga upp, vilket innebär att jag kan använda den när jag är som brunast och när jag är som blekast.
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “TheBalm – Bahama Mama

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>